Як розважати малюка у тривалій поїздці

Як батько, ви повинні взяти свою дитину в тривалу подорож. Ваша дитина не буде сидіти на місці годинами, і її потрібно розважати, особливо якщо Ви вирішили купити квитки на автобус . У цій статті ми розповімо вам, як зайняти дитину під час поїздки.

Якщо, нарешті, настав ваш довгоочікуваний відпочинок, ви зібралися їхати досить далеко, берете із собою дітей, то вам треба добре продумати те, чим діти займатимуться в дорозі. Просто їхати та дивитися у вікно – їм буде не цікаво. Можливо, ви вже брали із собою дитину/дітей на далекі відстані. Тоді у вас вже є досвід таких поїздок, ви знаєте, як поводиться ваше чадо в дорозі. Деякі батьки потрапляють у справжній жах, коли беруть у поїздки своїх дітей. Це – зовсім не жарт, а – сувора правда життя. У цій статті ми намагатимемося навести деякі поради, які допоможуть вам пережити дорогу.

Для початку вам треба приготувати кілька кольорових книг у дорогу. Це може допомогти відвернути дитину, особливо якщо вона маленька. Займатимете його під час шляху. Можна читати або просто переглядати посібники перед тим, як укладати дитину спати. Або ж, ви можете дати йому книгу, коли за вікном панорама постійно та сама. Це зазвичай і втомлює маленьких мандрівників. Для будь-якого малюка поїздка може стати нудною будь-якої миті. Тому книги вас добре виручать.

Крім книг, не варто забувати і про улюблені іграшки. Обов’язково візьміть їх у дорогу. Книги будуть не лише цікавими, а й корисними. Час у дорозі дитина проведе як цікаво, а й усвідомить собі якісь нові речі, літери, звуки; вивчить нові слова із вашою допомогою. На істерику чи зневіру дитини найбільше, звичайно, провокує саме нудьга. Коли йому нічим зайнятися, він починає вередувати. Іграшки в дорогу надайте дитині вибрати самостійно. Нехай бере ті, що хочеться. Не критикуйте його вибір та не нав’язуйте свою думку. Адже навіть самі дорослі, чоловіки та жінки завжди мають із собою сумочки, в яких зберігають і носять із собою необхідні щоденні речі. Так і дитині потрібна своя сумочка для іграшок. Нехай він почуватиметься нарівні з дорослими. Вам це зробити не важко, а йому – приємно. Єдине, на що слід звернути особливу увагу — не дозволяйте брати дитині в дорогу громіздкі іграшки, вони не тільки займуть багато місця, але й навряд чи відволікають надовго. Олівці або фломастери, альбоми для малювання — підійдуть для подорожей. Вони займають не так багато місця і чудово розважать вашу дитину.

Комментарии и размещение обратных ссылок в настоящее время закрыты.

Комментирование записей временно отключено.